5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Sınav İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve harbi çallıkışması önemlidir.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin katı saf, yangın kapıları çoklukla özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden diğer yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Başkaca, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, müsait şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Projeye en oranlı Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı esaslı suhuletle oluşturulan ve ordu grupların sağlamlıklı Yangın Kapısı Fiyatları bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız defosuz evetğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek derunin kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte kötüı fek ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle emin düzlem oluşturur.

Mono blok cisim gestaltsı kanat sistemi veya panik pas sisteminin kilidin sineinden sabık 4 adet cıvata ile bir birine bağlanması ile katkısızlanmaktadır.

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara şık şekilde yerleştirilen yalnızca kanatlı yangın bapsı, hariçarı harbi açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page